HIRDETÉS

Batman: a bátor és a vakmerő

Batman egymaga talán képtelen legyőzni a rá vadászó ellenséget. Ám amikor az Álarcos bosszúálló szövetséges hősöket gyűjt a világ minden tájáról, a gonosztevőkkel egytől egyig leszámol.

HIRDETÉS

SZEREPLŐK

Batman

Batman

Batman egymaga talán képtelen legyőzni a rá vadászó ellenséget. Ám amikor az Álarcos bosszúálló elhagyja Gotham City határait és szövetséges hősöket gyűjt a világ minden tájáról, a gonosztevőkkel egytől egyig leszámol.

Gumiember

Gumiember

A tehetséges egykori fegyenc különleges adottsága, hogy teste bármilyen alakot vagy méretet fel tud venni. Az alakját változtató hős nem habozik, lecsap.

Vörös Tornádó

Vörös Tornádó

Szuper erejével, szuper sebességével és szuper tornádó-kavaró képességével, Vörös Tornádó nem nevezhető átlagos androidnak!

Kék Bogár

Kék Bogár

Ő Batman legnagyobb rajongója és egyben legfőbb bosszúsága. Ám ez a nem éppen tipikus tinédzser félkézzel elbánik a gazfickókkal, amikor magára ölti páncélozott jelmezét.

Zöld Íjász

Zöld Íjász

Zöld Íjász a világ legnagyszerűbb íjásza, egy meglepetésekkel teli tegezzel. Ő a trükkös nyilak feltalálója, különös ismertetőjegye, hogy baráti párharcban gyakran felülkerekedik Batman-en.

+ SZEREPLŐK
Vissza az oldal tetejére