HIRDETÉS

Gumball csodálatos világa

Találkozz Wattersonékkal: Anyuval, Apuval, Anaisszal, Darwinnal és természetesen Gumballal, a 12 éves macskasráccal, aki bármilyen csínytevésre kapható.

SZEREPLŐK

Anais

Anais

Anais Gumball kishúga és a család esze. Rendkívül bájos, ám kissé szemtelen és szeret csipkelődni. Sohasem fogy ki az ötletekből, még akkor sem, ha a család többi tagja rá se hederít.

Darwin

Darwin

Darwin valaha a család aranyhala volt, de most ő Gumball hűséges, legjobb barátja. Ártatlan és naiv, ugyanakkor tele van meglepetésekkel... És pikkelyekkel.

Gumball

Gumball

Gumball javíthatatlanul optimista, bájosan bugyuta és hajlamos mindent kipróbálni - még azt is, hogy egy napra átengedi a testét egy szellemnek. A hibáiból csak annyit tanul, hogy miként kövessen el még többet.

Nicole

Nicole

A családban Nicole hordja a nadrágot. Egyszerre életvidám és szigorú. Rajong a gyermekeiért és mindenre képes értük, még arra is, hogy egy T-Rexet üldözzön az autópályán egy felbőszült kutya hátán.

Richard

Richard

Richard egy óriási, rózsaszín nyúl. Nem igazán életrevaló. Az egyetlen, amit jobban szeret a számítógépes játékoknál, az a családja és persze az, hogy elhárítson minden felelősséget - dolgozni sem akaródzik.

+ SZEREPLŐK
Vissza az oldal tetejére