HIRDETÉS

Transformers Prime

Csatlakozz Optimus Prime-hoz, Bumblebee-hez, Arcee-hez, Ratchethez, Bulkheadhez és a többi hősies Autobothoz a gonosz Álcák elleni csatában. Most, hogy a hatalmas és veszedelmes Megatron titokzatos és veszélyes fegyverrel tért vissza, Optimus Prime csapatának nagyszabású csatára kell készülnie.

HIRDETÉS

SZEREPLŐK

Optimus Prime

Optimus Prime

Optimus Prime az Autobotok legnagyobb, legerősebb és legokosabb képviselője. Feladata, hogy a Decepticonokkal vívott háborúban megvédje az emberiséget. Nem egy atyáskodó alkat, de igazán törődik az övéivel.

Bulkhead

Bulkhead

Ez a hatalmas óriás az Autobotok legerősebb alakváltója. A marcona külső azonban érző szívet takar. Miko is rájön erre, és barátjává fogadja Bulkheadet, akire bármilyen veszélyhelyzetben számíthat.

Bumblebee

Bumblebee

Az Autobotok közül ő van a legrégebb óta a Földön, és ő tud a legtöbbet az emberiségről. Bumblebee hangátalakítója megsérült a Cybertronon, ezért csak sípolással tud kommunikálni.

Ratchet

Ratchet

Rachet az Autobotok sárga angyala. Bármilyen leszakadt alkatrészt megjavít, megszerel. Ellenzi, hogy az Autobotok mindent feláldozzanak az emberek megmentéséért. Szerinte a titkos bázisnak mindenképpen rejtve kell maradnia! Legbelül azonban csodálja az emberek elszántságát.

Megatron

Megatron

Az Álcák kegyetlenül gonosz fővezére, az Autobotok vezetőjének tökéletes ellentéte. Megatron a Transformerek legesleggonoszabb alakváltója, aki idegen harci gépként vagy robot alakban mér pusztító csapást ellenfeleire! Nem tudja elviselni, hogy Optimus Prime törődik a Föld sorsával, és minden célja, hogy legyőzze az Autobotokat, és leigázza a Földet.

+ SZEREPLŐK
Vissza az oldal tetejére