HIRDETÉS

We Bare Bears

Grizzly, Panda és Ice Bear, a három mackótestvér minden vágya, hogy beilleszkedjen és barátokat szerezzen, ami mackóként nem is olyan könnyű. Grizzly, a legidősebb tesó csupa optimizmussal jár elöl a többiek előtt, ami néha nem várt bonyodalmakhoz vezet. Panda, a középső mackó javíthatatlan romantikus, Ice Bear, a legkisebb bocs pedig igazi vadóc.

SZEREPLŐK

Grizzly Bear

Grizzly Bear

Grizzly a legidősebb mackótestvér. Rátermett, derűs és rendkívül motivált vezető, de néha kicsit lassú a felfogása. Senki nem tudja, mi lehet az oka: elképzelhető, hogy még medvebocs korában festéket nyalogatott méz helyett.

Panda

Panda

Panda a középső mackótestvér, és jelleme merőben eltér a másik kettőétől. Ha testvérei táncolnak, Panda a falnak támaszkodva álmodozik. Ha húst esznek, Panda inkább valami vegetáriánus ételt választ.

Ice Bear

Ice Bear

A három mackótestvér közül a legfiatalabbként Ice gyakran lemarad a csapattól, és szótlanul bóklászik. De szűkszavúsága ellenére nem kell őt lebecsülni. A számos rejtett képességgel rendelkező Ice igazi rejtőzködő géniusz, aki sokszor vállalja a piszkos munkát.

+ SZEREPLŐK
Vissza az oldal tetejére