HIRDETÉS

Ben 10 Omniverzum

A rosszfiúk legyőzésével nem merülnek ki a szuperhősök kötelességei. A szabályok betartására pedánsan ügyelő újonc társával együtt Ben az idegenek alvilágának bizarr oldalát is megismerheti, miközben múltbeli ellenségei bosszúra szomjazva acsarkodnak ellene, és mintha még ez sem lenne elég, egy titokzatos fejvadász is a nyomába ered! Kész szerencse, hogy kalandjai során 10 új idegen képességeit hívhatja segítségül.

SZEREPLŐK

Ben Tennyson

Ben Tennyson

Lehet, hogy Ben a galaxis legnagyobb hőse, de az új Omnitrixa minden eddiginél kiszámíthatatlanabb. A fiatal fiú mindenáron magányos szuperhős szeretne lenni, de balszerencséjére Max nagypapának más tervei vannak.

Az ifjú Ben Tennyson

Az ifjú Ben Tennyson

Az ifjú Ben Tennyson nem mindennapi kölyök! Az órára emlékeztető, mágikus Omnitrixnek köszönhetően tíz különféle idegenné képes átalakulni.

Bloxx

Bloxx

Íme Bloxx, a többelemes alakváltó idegen. Bármilyen alakzatba képes átrendezni testét: pajzzsá, konténerré, több méteres karrá vagy akár katapulttá.

Feedback

Feedback

Feedback, Ben új idegenje, képes elnyelni, egyesíteni és az ellenségre hárítani minden energiatámadást. Az ujjai végén található csőcsatlakozókkal és a fején található csápokkal könnyedén elszívja az ellenség minden erejét.

Gravattack

Gravattack

A képlékeny magmát rejtő Gravattack olyan kisbolygó, amely saját gravitációs erejével képes az ellenség tömegvonzását csökkenteni vagy növelni. Kihívói akár pihekönnyűvé vagy 100 tonnás monstrummá is válhatnak!

Khyber, a vadorzó

Khyber, a vadorzó

Khyber a vadorzó kivételes nyomkövető és könyörtelen gonosz, aki végtelen türelméről ismerhető fel: hosszú ideig képes megfigyelni ellenségeit, és kitartásával levadászni őket.

Rook

Rook

A szuperképességekkel rendelkező Rook Ben új segítője. Protonfegyverzetének köszönhetően bármilyen ellenség tűzerejét képes visszaverni. A tűzkampók kilövellésére is képes protonpisztoly számtalan fegyverré át tud alakulni az ellenséges támadások során.

Shocksquatch

Shocksquatch

Az energiától kirobbanó, jetiszerű Shocksquatch igazi szupererővel bír. A teste által előállított elektromos áramot hatalmas energiavillámok formájában szórja ellenségeire.

Lánglovag

Lánglovag

Lánglovag most még tüzesebb, mint valaha! Ökleivel tűzgolyó-záport szór az ellenségeire, tűzdeszkáján képes átszelni az eget és visszaverni a perzselően forró és sokkolóan hideg támadásokat.

Ágyúgolyó

Ágyúgolyó

Íme a megfékezhetetlen ágyúgolyó. Képes szinte elpusztíthatatlan golyóvá átalakulni, és odasózni az ellenségnek, de akár hatalmas tornádó alakját is felöltheti.

Labdazsizsik

Labdazsizsik

Labdazsizsik ragadós labdáját szemétgyűjtésre használja, hogy aztán támadásra készen azt az ellenségre zúdítsa. A szemétlabda becsapódáskor felrobban, és minél nagyobb, annál hangosabbat szól!

Kickin' Hawk

Kickin' Hawk

Kickin' Hawk olyan idegen faj szülötte, amelynek sarjai óriási kakasokra hasonlítanak. Erőteljes rugásainak köszönhetően hatalmasakat oda tud sózni ellenfeleinek.

Karófúró

Karófúró

Karófúró egy tatura emlékeztető, sárga, páncélozott testű és szarvas sisakot viselő idegen. Ásásban ő az ász, és akkor sem jön zavarba, ha lökéshullámokat vagy földrengéseket kell keltenie.

Villámmanó

Villámmanó

Ha villámgyors reflexekre vagy közel 800 kilométer per órás sebességre van szükség, akkor Ben Villámmanó bőrébe bújik.

Óriásszaurusz

Óriásszaurusz

Ben Óriásszaurusz alakját felöltve szupererőre tesz szert, bőre páncélszerűvé válik, és akár 20 méter magasra is megnő.

Csupakéz

Csupakéz

Csupakéz már ismerős arc, de most teljesen új oldaláról mutatkozik be. Szupererős harcosként képes rendkívül magasra ugrani, hogy aztán bénító ütéseivel kiüsse az ellenségeit.

+ SZEREPLŐK
Vissza az oldal tetejére