HIRDETÉS

Klasszikus Ben 10

Amikor a tízéves Ben Tennyson felfedez egy titokzatos órát, rájön, hogy segítségével különféle bámulatos erejű földönkívüli lényekké tud átváltozni. Ben ráébred arra, hogy ezeket az erőket mások megsegítésére és a gonosztevők megállítására kell használnia, de ez nem azt jelenti, hogy hébe-hóba nem követhet el kis szuperhősi csínytevéseket.

HIRDETÉS

SZEREPLŐK

Ben Tennyson

Ben Tennyson

Ben egy átlagos tízéves kisfiú. Szereti a videójátékokat, imád biciklizni, és néha bajba is keveredik. Amikor kiderül, hogy Omnitrix segítségével különféle földönkívüli hősökké képes átváltozni, ráébred, hogy ezt az erejét a jó érdekében kell használnia – de ez nem azt jelenti, hogy időnként nem követhet el kis szuperhősi csínytevéseket.

Csupakéz

Csupakéz

Ha Bennek össze kell törnie vagy messzire kell dobnia valamit, vagy esetleg meg kell vernie valakit, Csupakéz figurája a legjobb választás. A három és fél méter magas, négykezű földönkívüli hős rendkívüli erejével győzi le a gonosztevőket, vastag bőre pedig megvédi a sebesüléstől.

Meti

Meti

Meti bőre folyékony fém állagú. Egy eleven gép, aki a turmixgéptől kezdve a szatellitig bármilyen masinával képes összeolvadni, és így olyan ultramodern technológiákkal bővíteni ennek a gépnek a képességeit, amelyről a Földön még csak nem is álmodtak.

Gyémántfej

Gyémántfej

Kristálytestű földönkívüli, a teste keményebb a gyémántnál. Nincs az a fegyver, amely sebet ütne rajta, és nincs az az akadály, amelyet ne tudna áttörni. Teste visszaveri még a sugárfegyverek lézersugarait is.

Szellem

Szellem

Ez a kísérteties árny bármikor láthatatlanná tud változni, és képes áthatolni a falakon. Hátborzongató kinézetéttől még a legelvetemültebb bűnözők is reszketnek, sőt még maga Ben is kissé libabőrös lesz, amikor a Szellem alakját ölti fel.

Ragacska

Ragacska

Ez a 12 centis apróság olyan földönkívüli faj leszármazottja, amelynek tagjai képesek bebújni a bonyolult gépekbe, és belülről megjavítani azokat. Apró alakjában Ben hihetetlenül kis lyukakon is képes átbújni, és egy időre intelligensebb is lesz ebben a bőrében.

Lánglovag

Lánglovag

Lánglovag ősei a Naphoz hasonló csillagon éltek. Kezéből és szájából lángcsóvák csapnak ki, és tűzgolyókat tud létrehozni, amelyeket ellenségeire dobhat vagy guríthat. Képes elnyelni a lángot és hőt, így gyorsan el tud oltatni akár egy tűzvészt is.

Penge

Penge

Ez a vízi élőlény nagyszerű úszó, aki a víz alatt is képes lélegezni, és a lábát hatalmas uszonyos farokká tudja változtatni. Így a vízben rendkívül gyors, erős körmeinek és fogainak pedig senki és semmi sem állhat ellen.

Vadorzó

Vadorzó

Vadorzó vadállatra emlékeztető megjelenése emberfeletti atlétikus képességekkel párosul. Szaglása, hallása és ízlelése is hihetetlenül érzékeny, a hátából kilövellt tüskék pedig halálos nyílvesszőként szelik a levegőt.

Reppencs

Reppencs

Reppencs rovarszerű, szárnyas élőlény. Kitűnő repülő, a levegőben fantasztikus mutatványokra képes. A harcban is megállja a helyét: éles ollói és hegyes farka félelmetes fegyvereknek bizonyulnak.

Villámmanó

Villámmanó

Ez a földönkívüli gyors reflexeiről és villámsebes futásáról kapta a nevét. Akár 500 km/órás sebességet is képes elérni – ezt annak köszönheti, hogy képes befolyásolni a súrlódási erőt. Nem riad vissza a víztől, mocsártól vagy jégtől sem, sőt még a függőleges falon is képes felszaladni.

+ SZEREPLŐK
Vissza az oldal tetejére