HIRDETÉS

Transformers: Robots in Disguise

A Transformers Prime történetének vége óta évek teltek el. Optimus Prime magához rendeli Bumblebee-t, hogy megmentse a világot az Álcák új csoportjától. Bumblebee tehát összehív egy csapat fiatal Autobotot, akik mind zseniális szuperhősök, de Bumblebee-re hárul a feladat, hogy megtanítsa őket csapatban dolgozni, és egyesült erővel elkapják új ellenségeiket.

SZEREPLŐK

Optimus Prime

Optimus Prime

Miután feláldozta magát, hogy új életre keltse Cybertront, Optimus Prime csapdába esik egy rejtélyes éteri királyságban. Utolsó erejét összeszedve Optimus üzeneteket küld Bumblebee-nek ebből a távoli dimenzióból, hogy támogassa és ösztönözze vezetővé válásának útján.

Bumblebee

Bumblebee

Bumblebee, a sárga-fekete autobot határtalan optimizmussal és lendülettel veti bele magát a kalandokba. Annak ellenére, hogy mindig megőrzi a hidegvérét a leggonoszabb ellenségekkel szemben is, társai képesek néhány jól irányzott viccel kihozni a sodrából.

Sideswipe

Sideswipe

Okos és gyors gondolkodó lázadó autobot, Sideswipe magányos farkasként jár-kel és tudja: csak magára számíthat. Szeretné, ha Strongarm leszállna róla az örökös szabályaival, viszont igazán nagy bajban mindig képes összerántani a csapatot.

Strongarm

Strongarm

Strongarm rendíthetetlenül elhivatott rendészi karrierje iránt, és nem tud elképzelni egy olyan világot, ahol nem tartják be a törvényt. Igazi buzgómócsing, aki tagadja a világban uralkodó rosszat.

Grimlock

Grimlock

A közismerten vadóc, ám jószívű Grimlock egy Dinobot, aki keményen harcol. Valójában ő a legerősebb az új Autobotok közül. Grimlockot néhány eonnal ezelőtt igazságtalanul bebörtönözték a kinézete miatt.

Fixit

Fixit

Az elhivatott, hiperaktív MINI-CON igazi technikai szaki, gondoskodik az új Autobotok karbantartásáról. Fixit a csapat mechanikusa, informatikusa és kabalája egyben, valamint ő kezeli a legkeresetteb bűnözők aktáit.

Underbite

Underbite

Ez a pitbullnak kinéző Álca szintén rab volt a Cybertron börtönhajón. Underbite bűne: megevett egy teljes Cybertron-i várost. Underbite fizikai ereje megsokszorozódik, akárhányszor fémeket fogyaszt.

Denny

Denny

Denny negyvenes éveit taposó, boldog tulaja a hatalmas roncstelepnek, mely Autobotjaink otthonává válik. De nem csak gyűjti a roncsokat – újra is hasznosítja őket: hatalmas műtárgyakat vagy őrült szerkentyűkent gyárt belőlük.

Russell

Russell

Russell, aki alig várja, hogy elvégezze a sulit, épp abban a korban van, amikor szeretné maga mögött hagyni a gyermekkort és menőbben viselkedni. Denny nagyon boldog, hogy együtt élhet fiával, és úgy gondolja,ez jó lehetőség lehet kapcsolatuk még szorosabbra fűzésére.

+ SZEREPLŐK
Vissza az oldal tetejére